Nogomet

Foto: Zmajevi stigli u Zenicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupljanjem u Zenici danas počinje pripreme za posljednja dva susreta kvalifikacija za EP 2016. protiv Velsa i Kipra. Na prvu prozivku stigli su Burić, Kolašinac, Medunjanin, Hadžić, Sušić, Višća i Hodžić. Poslijepodne se očekuje dolazak ostalih igrača, osim Begovića koji stiže večeras oko 22 sata i Štilića koji će se priključiti sutra. Selektor Mehmed Baždarević izjavio je da je pred njegovim igračima veliko iskušenje, ali da vjeruje u pozitivan ishod.

– Veliko iskušenje je pred nama, sigurno da nas očekuje teška utakmica ali nadam se da ćemo naći rješenje koje će nas dovesti do cilja. Vels igra dobro, ali mislim da snagu treba tražiti u ovim igračima koji su tu. Imamo dovoljno snage i kvaliteta da prevaziđemo ovu tešku prepreku i sigurno ćemo učiniti sve da dođemo do rezultata koji želimo – kazao je Baždarević. Kad je riječ o Edinu Džeki selektor je rekao da je u stalnom kontaktu s njim.

– On se liječi, ide u Rimu na terapije. Ne bih kalkulisao o stanju ostalih igrača, medicinski tim će večeras izvršiti pregled svih igrača – dadao je selektor bh. tima.

 

Više na

Posted by Zenicablog on 5. oktobar 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno