Nogomet

FOTO: Zmajevi otputovali u Albaniju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zmajevi otputovali u Albaniju –  „A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine otputovali su danas iz Sarajeva za Albaniju gdje će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu.

U odnosu na susret sa Gibraltarom, u Elbasanu neće biti Miralema Pjanića, Vedada Ibiševića, Seada Kolašinaca, Edina Višće i Ibrahima Šehića, dok je Amer Gojak ustupljen „U-21“ selekciji.

U avionu za Albaniju našli su se Edin Džeko i Ognjen Vranješ, dok će se u Tirani ekipi priključiti Senad Lulić i Mato Jajalo.

Prije polaska selektor Mehmed Baždarević je izjavio: „Igrači su odradili ono što smo tražili od njih i osvojili tri boda. Mislim da je i publika mogla biti zadovoljna prikazanim. U grupi je situacija počela da se komplikuje i sada su svi u igri za prvo mjesto, što može biti dobro za nas. Sada moramo imati snage, znanja i sreće i sve je u našim rukama. Idemo u Albaniju. Pokušaćemo u prijateljskom susretu da isprobamo neke druge taktičke zamisli što bi nam moglo koristiti u budućnosti.“

Golman Asmir Begović priželjkuje pozitivan rezultat: „Očekujemo dobru utakmicu protiv ozbiljne ekipe koja je učestvovala na Evropskom prvenstvu. Želimo da ostvrimo dobar rezultat i u tom meču, bez obzira što je prijateljski.“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno