Naše

Foto: Zenička parking nekultura

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon kraće ljetne pauze, nastavljamo sa rubrikom “parking nekultura vozača u Zenici”. Objavljujemo fotografije koje su nam sugrađani poslali na [email protected] ili u Inbox naše www.facebook.com/zenicablog stranice – uradite i Vi to, a sve u namjeri da javnim objavljivanjem “natjeramo” naše sugrađane i one koji dolaze u naš grad na malo više obazrivosti, poštovanja prava pješaka na neometan prolaz, ali PRIJE SVEGA pravo invalidnih i osoba sa poteškoćama u kretanju da ne nailaze na “limene prepreke” u savladavanju javnih površina. 

Počinjemo sa objavom fotografija javnih vozila, ovaj put Hitne pomoći na čekanju vrućih kifli, te policajaca u pronalasku novih biblioteških naslova.

parkpap01

Nastavljamo sa sugrađanima koji bi, da mogu, svog ljubimca parkirali u same domove, a kad to ne mogu, neka ih što bliže prozoru. 

Zanimljivo je i da je gradnjom GGM-a u glavama nekih vozača dovoljno što su ostavili jednu traku za prolaz, makar to bila i suprotna, i to parkirajući u traku za preticanje i bržu vožnju, ako se već mora otići do apoteke. 

Za kraj, jedan “volvo” u centru grada, iza Raiffeisen banke, koji, kažu stanari blokira svakodnevno prolaz ka zgradama. 

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno