Zenica

FOTO: Zenička dječija igrališta i njihovo održavanje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održavanje dječijih igrališta u Gradu Zenici je višegodišnji problem, a tom prilikom obratila nam se i jedna čitateljka čiju poruku prenosimo:

“Molim vas da objavite, da pokušamo i na ovaj način dozvati nadležne. Naime, kako kažu na mladima svijet ostaje, a naš grad Zenica u mlade poprilično ulaže, toliko da im je u centru grada, mjestu na kojem se okuplja najviše mališana obezbijedila neupotrebljivo igralište puno hrđe, polomljenih tobogana.

Pa dobro, možda ih i pripremaju na način da u ranoj dobi dobiju tetanus pa da odmah shvate koja je težina života. Izgleda u našoj vlasti je najlakše zakovati i zatvoriti, pogotovo najmlađima jer im njihov glas nije bitan pri izbornim kampanjama.

Također, igralište između Crkvica i Babine rijeke je toliko oskudno da djeca nemaju ama nikakvog sadržaja, tolika poljana za izgradnju raznih sadržaja za najmlađe a ono pusto.. Samo naša vlast može ovako da bodri mališane da rastu i razvijaju se” navela je naša sugrađanka.

O čemu se radi možete pogledati u fotogaleriji:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno