Ostali sportovi

FOTO: Zeničanin Dino Zlotrg sjajan na turniru u Novom Sadu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U periodu od 10.12.-12.12. član našeg kluba, Zlotrg Dino je učestvovao na međunarodnom “Gewo” turniru u Novom Sadu, Srbija, na kome je učešće uzelo više od 600 takmičara iz Srbije, Rumunije, Austrije, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, Bugarske, Slovačke, Bosne i Hercegovine i Bahreina.

Dino se takmičio u kategoriji mlađih kadeta (do 12 godina), te ostvario fantastične rezultate, osvojivši 3. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji te 3. mjesto u ekipnoj konkurenciji zajedno sa Rajić Igorom iz Srbije.
Rezultati po kategorijama:
Mlađi kadeti ekipno:
1.  Muratović Adi- Kožul Andrej- BiH
2. Vesović Nikša- Ćelić Đorđe- BiH
3. Zlotrg Dino- BiH, Rajić Igor- Srbija
Mlađi kadeti pojedinačno:
1. Jakovljev Ignjat- Srbija
2. Čapanda David- Srbija
3. Zlotrg Dino- BiH
3. Ćelić Đorđe- BiH
 Ponosni smo na ostvarene rezultate našeg Dine, koji predstavljaju plod kvalitetnog rada škole stonog tenisa, te se nadamo da će i u narednom periodu nastaviti sa istim i ponosno predstavljati naš klub, Grad Zenicu, Zeničko-dobojski kanton i Bosnu i Hercegovinu na međunarodnoj sceni.
Ovom prilikom se zahvaljujemo Fondaciji Muharem Berbić, koja je ove godine podržala našeg Dinu u radu, što mu olakšava nastup na međunarodnim takmičenjima i ostvarenju vrhunskih rezultata.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno