Zenica

FOTO: ZEDA uspješno realizovala jos jednu kreativnu radionicu- “Izrada nakita i asesoara”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: ZEDA uspješno realizovala jos jednu kreativnu radionicu- “Izrada nakita i asesoara” – Za kraj trećeg ciklusa projekta „Budi kreativan i TI!, ZEDA je organizovala kreativnu radionicu „Izrada nakita i asesoara“.

Nakit je neizostavan ukras na svima onima koji drže do svog izgleda i žele izgledati lijepo, neobično i privlačno. Mnogi izdvajaju velike sume novca kako bi kupili unikatne, ručno rađene primjerke nakita koje će uskladiti s odjevnim kombinacijama.

Društvene mreže pune su kreativaca koji se bave izradom nakita koristeći različite tehnike. Današnje učesnice radionice su naučile nekoliko različitih tehnika izrade nakita i asesoara na radionici na čijem je čelu bila Munevera Šut koja se izradom nakita i asesoara bavi duže od 15 godina. Svoje dugogodišnje iskustvo, vještine i tehnike prenijela je današnjim učesnicama i stavila im se na raspolaganje za pomoć pri svim eventualnim poteškoćama sa kojima se mogu susresti kada samostalno nastave vježbati naučene tehnike.

Pozivamo sve vas koji ste bili dio naše kreativne priče u trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i TI!“ da nam dostavite fotografije radova koje ste samostalno izradili tehnikama koje ste naučili na našim kreativnim radionicama. Ne zaboravite da je izgled fotografije jako važan i da su detalji bitni pa pokušajte ambijent ukrasiti prigodnim detaljima. Također, ne zaboravite učestvovati u nagradnim igrama u kojima u saradnji sa Fedi d.o.o. nagrađujemo kreativnost i poklanjamo repromaterijal za još kreativnosti. I sada je u toku nagradna igra o kojoj više detalja možete saznati u rubrici projekta „Budi kreativan i TI!“https://zeda.ba/category/budi-kreativan-i-ti/

U januaru počinje četvrti ciklus kreativnih radionica i čekaju vas brojna iznenađenja i novosti koje smo pripremili.

Pratite www.zeda.ba i odaberite željene sadržaje!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno