Zenica

FOTO: ZEDA – održana prva radionica u trećem ciklusu projekta “Budi kreativan i ti”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: ZEDA – održana prva radionica u trećem ciklusu projekta “Budi kreativan i ti” – Brojni pozivi, mailovi i poruke na društvenim mrežama s pitanjem „Kada počinju kreativne radionice?“, „Kada se nastavlja projekat „Budi kreativan i ti!“,  uticali su na to da požurimo i čim su okolnosti dozvolile organizujemo novu kreativnu radionicu. Treći ciklus započeli smo s radionicom „Dekupaž u 4 koraka“.

Današnji dan obilježen je vedrim bojama, prljavim stolovima 😊, obojenim prstima i kistovima 😊, salvetama i sjajnim rezultatima – obične drvene predmete pretvorili smo u umjetnička djela.

Ova radionica omogućila je učesnicima da nauče osnove dekupaž tehnike i da uz salvete, kistove, boje i ljepila obične predmete pretvore u atraktivne i unikatne.

Kako bi kreativno stvaranje i druženje bilo potpunije, a mi smo poznati kao nacija koja voli kafu, SPONZOR radionice bila je SEVDAH kafa odnosno zeničko preduzeće „Orijent“ d.o.o. koje se bavi prženjem kafe, proizvodnjom flexo štampe i trgovinom.  Ovo preduzeće uspješno posluje od 1997. godine, a našim učesnicima je poklonilo kafu koju će popiti sa najmilijima, a tokom radionice, uspješnije se radilo uz odličan miris i fenomenalan ukus „Sevdah“ kafe. Hvala sponzoru na poklonima i na podršci.

Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na današnjoj radionici, kada samostalno nastavite usavršavati ovu tehniku i praviti dekorativne predmete dekupaž tehnikom, da nam na Facebook Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili. Također, molimo vas da nas obavijestite ukoliko dekupaž postane vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga pretvorite u biznis.

Danas hobi, sutra posao!

Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Uskoro slijedi nova kreativna radionica.

Prati, prijavi se, učestvuj!

“Budi kreativan i ti!”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno