Zenica

FOTO: Završen šesti Dječiji film festival Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Završen šesti Dječiji film festival Zenica – Nakon 56 filmskih projekcija  16 različitih filmova u sedam dana, završen je šesti po redu Dječiji film festival u Multiplexu “Ekran” u Zenici. Naime,  preko pet hiljada mališana je uživalo u reviji najboljih filmova  za djecu snimljenih u prethodnoj godini.

Najveća filmska smotra za mališane u BiH  je otvorena 13. septembra, te je za sedam dana trajanja ugostila najmlađu publiku ne samo iz Zenice nego i iz susjednih općina i kantona. Festival poznat po najnižim cijenama ulaznica u regiji, publici je ponudio i raznovrsne zabavne sadržaje, pa su mališani mogli uživati u druženju sa maskotama svojih omiljenih animiranih likova, ali i u muzičkim i plesnim zabavama.

Najveća filmska smotra za mališane u BiH svoje putovanje nastavlja i sljedeće godine uz obećanje, kao i do sada, da će svi mališani koji budu prisustvovali festivalu sa osmijehom se vratiti svojim domovima što I jeste osnovni I jedini cilj Dječijeg film festivala.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno