Ostali sportovi

FOTO: Završen 7. ljetni sportski kamp Sportskog društva Winner “Baško Polje 2018”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Završen 7. ljetni sportski kamp Sportskog društva Winner “Baško Polje 2018” – U periodu od 30.06 do 07.07. 2018 godine je održan 7. tradicionalni ljetni sportski kamp SD Winner “Baško polje 2018” Učešće na kampu je uzelo oko 40 tak djece uzrasta do 14 godina.

Djeca su za vrijeme boravka u kampu svrstana u grupe prema godištu. Svaka grupa je imala svog voditelja-trenera, te su tako svakodnevno, uz druženje, igru ali i ozbiljan trening učili osnovne elemente bazičnih sportova i sportskih igara (košarka, nogomet rukomet i odbojka). U košarci i nogometu su održana i mnogobrojna takmičenja.

-Takmičenja u košarci: igra 5:5, igra 1:1, šutiranje trojki i slobodnih bacanja. -Takmičenja u nogometu: nogometni turnir, šutiranje penala, šutiranje slobodnih udaraca i žongliranje.

Naravno, pored svakodnevnih treninga i takmičenja veliki dio vremena djeca su provodila uz igru i druženje, te kupanje i sunčanje! Zadnjeg dana kampa učesnicima i najboljim takmičarima u košarci i nogometu su uručene diplome.

Za ZB profesor Adnan Zaimović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno