Biznis

FOTO: Zavirite u salon Walls&Floors by Trgošped

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Firma Trgošped u Kaknju je uz prisustvo brojnih zvanica otvorila salon “Walls&Floors by Trgošped”. Ovom prilikom je upriličila svečanu promociju sanitarne opreme, materijala i uređaja u prizemlju novosagrađene stambeno-poslovne zgrade. Dekorisanje vaše kupaonice ili sobe više nije teško.

Gostima se obratila direktorica Azra Zaimović Habibović, vrlo kratkim, spontanim govorom u uvodu. Izrazila je radost koju firma Trgošped želi da podijeli sa svojim sugrađanima i gostima i da predstavi program proizvoda koji će uveliko olakšati opremanje stanova i kuća.

Osmislili smo brand Walls & Floors by Trgošped jer smo imali potrebu na potpuno drugačiji način prezentirati kolekcije keramike, laminata i parketa. Smatramo da su gradnja i renoviranja izuzetno naporni za naše klijente stoga smo odlučili da im uz naše stručno osoblje maksimalno olakšamo taj posao. U 800 m2 showroom prezentujemo različite stilove uređenja, dajemo ideje i prijedloge, te rješenja za različite situacije na koje naši klijenti mogu naići. Vizija nam je bila da ponudimo svjetske novitete prihvatljive domaćem potrošaču, a opet imajući na umu da je svaki klijent poseban i da dom treba da reflektuje osobni stil svojih vlasnika, kazala je Azra Zaimović Habibović 

Direktorica je potom pozvala gospodina Ristu Mijatovića, predstavnika Srpske pravoslavne crkve u Kaknju da primi donaciju u iznosu od 5.000 KM uz burne ovacije prisutnih. Spontanom zahvalom obratio se i Risto, koji je preko leđa prevalio više od 90 godina, ali se to na njemu baš i ne vidi. Poželio je uspjeh firmi Trgošped i zaželio božiju pomoć svim prisutnim. Moderator programa, Maja Čehić, se zahvalila svim onima koji su pomogli realizaciju projekta.

Prije svih, arhitekti Seadu Hadžibeganoviću, na maksimalnoj funkcionalnosti, eleganciji i nadasve fenomenalnom dizajnu objekta i ovog okruženja, poslovnim partnerima, majstorima, kao i kompletnom pogonu Građevinske operative kompanije Trgošped. Posebno priznanje ide Upravi, Isi Zaimoviću, Lejli Haračić Zaimović koji su sa vjerom u svoje osoblje i poslovne partnere hrabro krenuli u ostvarenje svojih snova. Nadaju se da će svi kupci prepoznati ovaj objekat kao prostor gdje mogu dobiti sve savjete i prijedloge u završetku započetih investicija.

Uz prigodne poklone za sve goste, pozvala je na saradnju i zamolila da u omotu čokolada ostave prijedloge, utiske, kritike i mogućnost narudžbe njihovih novih proizvoda, što je popraćeno aplauzom. Prilikom razgledanja izloga ovog modernog prostora publiku je zabavljao maestro Bartolomej Stanković, pijanista, rođeni Kakanjac.

Salon keramike Walls&Floors, jedna od posljednjih investicija firme Trgošped d.o.o. Kakanj, idealno je mjesto za upoznavanje sa najnovijim kolekcijama podnih i zidnih obloga za prostore različitih namjena kao i elementima sanitarne opreme modernog dizajna uz pomoć stručnog osoblja.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno