Nogomet

FOTO: Zapažen nastup mladih nogometaša NK Fortuna na Zirberland Kupu u Austriji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Zapažen nastup mladih nogometaša NK Fortuna na Zirberland Kupu u Austriji  – Mladi nogometaši NK Fortuna iz Zenice, 2007. i 2009.godište,  nastupali su prije nekoliko dana na Zirbenland Kupu u Austriji (Judingen) na poziv jednog velikog čovjeka, Zeničanina SEMIRA TIHE TIHIĆA, objavili su na svojoj oficijelnoj stranici NK Fortuna, sa koje koristimo podatke o ovom gostovanju u Austriji.

Inače, Zeničanin Semir Tihić je ujedno i trener u omladinskom pogonu, koji je zajedno sa svojom suprugom ATIFOM i njihovim kćerkama i sinom ugostio mališane NK Fortune iz Zenice i priuštili im nezaboravan boravak u njihovom gradu, te bili na usluzi 24 sata dnevno za sve što im je bilo potrebno. Omogućili su im da se osjećaju fenomenalno, kako treneri tako i mališani i roditelji, koji su bili sa njima u pratnji.

– Veliko hvala još jednom TIHI I TIFI, kako oni od milja jedno drugo zovu, od NK FORTUNE na čelu sa našim šefom Semirom Kobićem i svim ostalim trenerima.

Iskustvo koje smo imali, kako treneri tako i djeca i roditelji, su nezaboravni. Učesće naše dvije ekipe (2009. i 2007. godište) na turniru sa preko 170 ekipa iz Austrije, Njemačke, Rumunije, Slovenije i naravno BiH.
Iako su rezultati bili u drugom planu vredi istaći da su naši mališani 09. zauzeli 12 mjesto sa samo 2 poraza, 5 pobjeda  i 2 neriješena rezultata, a 07., 14.-ti sa samo 2 primljena pogotka.

Ovom prilikom se zahvaljujemo i roditeljima na ukazanom povjerenju i da imamo djecu koja su za poželiti i primjer kako se treba ponašati, kako na terenu tako i van njega.

Još jednom hvala porodici Tihić i ako bogda vidimo se i dogodine na ZIRBENLAND CUPU. Ovaj turnir bit će veliko iskustvo zeničkoj djeci koja nemaju često priliku svoje znanje i talenat okušati protiv inostranih ekipa, – kaže se u saopštenju iz NK Fortuna.

E.Imamović

Foto NK Fortuna



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno