Zenica

FOTO: Zajednički iftar za organizatore Ramazanskog topa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Zajednički iftar za organizatore Ramazanskog topa- U utorak 11.5.2021 tim Udruženja Albatros je organizovao zajednički iftar na otvorenom za članove SRK Tvrđava koji već treću godinu brinu o Ramazanskom topu čijim pucnjem se označava vrijeme iftara u našem gradu.

Ovim gestom naš tim je izrazio zahvalu svim članovima SRK Tvrđava na radu i trudu koji ulažu kada je u pitanju ova divna tradicija koju su nakon dosta godina zaborava baš oni ponovo probudili. Naravno nismo zaboravili ni pripadnike MUP-a ZDK koji su to veče bili u patroli te smo i njima uručili iftare i ovim putem im se zahvaljujemo na službi našem gradu i državi.

Velika nam je čast da je ovom iftaru prisustvovao i direktor poslovnice BH Telecoma u Zenici gospodin Namir Škaljo koji je podržao projekat Ramazanskog topa a i rad našeg udruženja na čemu smo mu zahvalni.

Na kraju se još jednom zahvaljujemo svim članovima SRK Tvrđava na čelu sa predsjednikom kluba Dženisom Imširovićem, ovo je jedna vrijedna ekipa koja širi pozitivnu energiju i piše pozitivnu priču. Uživali smo u vremenu koje smo proveli zajedno sa ovim momcima te se radujemo budućoj saradnji.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno