Ostali sportovi

FOTO: Uspješno završen futsal “CALP” kup 2017

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Uspješno završen futsal “CALP” kup 2017 – Završen je tradicionalni Futsal Calp Cup 2017. koji se igrao ovog vikenda na Turskom parku i Gradskoj areni Zenica. Prvog dana turnira igrala se grupna faza u kojoj učešće uzelo 24 ekipe iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i regije.

Drugog dana odigrana je završnica turnira gdje je igralo 16 ekipa. Umjesto utakmice za treće mjesto izvodili su se penali između ekipa MNK “Calp” Zenica i ekipe “Medenik” Novi Travnik koja je osvojila treću nagradu u iznosu od 500 KM. Drugoplasirana ekipa bila je “Sajo d.o.o.” Olovo koja je osvojila nagradu u iznosu od 1000 KM.

Pobjednik tradicionalnog Futsal Calp Cup-a 2017. i ekipa koja je osvojila prvu nagradu u iznosu od 2500 KM je “ŽAD” Kiseljak. “Zadovoljni smo ovogodišnjim turnirom, sve je proteklo u najboljem redu. Zahvaljujemo se našim sponzorima i medijskim partnerima bez kojih ovaj turnir ne bi bio organizovan na najvišem nivou. Hvala svim ekipama na učešću, odličnoj i fer igri.” – ističe Safet Kubat, predsjednik organizacionog odbora Priznanje za najboljeg golmana dobio je Haris Čakić iz ekipe “Medenik” Novi Travnik, a titulu “Najbolji strijelac turnira” dobio je Bilal Jelić iz ekipe “ŽAD” Kiseljak.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno