Zenica

FOTO: Uspješno realizovan mini sajam Agencije ZEDA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jučer, 25.04.2024. godine, Zenička razvojna agencija ZEDA je realizovala Mini sajam na kojem su zenički privrednici i privrednice imali priliku izložiti svoje proizvode i predstaviti svoje usluge zeničkoj javnosti.

Ovaj sajam je realizovan u okviru aktivnosti projekta „Unapređenje konkurentnosti žena preduzetnica u biznis inkubatoru Zenica kroz edukacije i umrežavanje”, koji je podržan kroz projekat “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta” (EGG2), kojeg uz podršku Vlade Kraljevine Norveške provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini, zajedno sa Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta (FMRPO).

Sajam je protekao u najboljem redu, a naročito zadovoljstvo predstavlja činjenica da je sajmu prisustvovalo 25 izlagača. Šarenilo štandova privuklo je brojne posjetitelje koji su sa zadovoljstvom probali i kupili proizvode koji su izloženi, a izlagači su dogovorili i narudžbe koje će realizovati u narednom periodu.

Prema riječima izlagača, Sajam je protekao uspješno i veoma se raduju budućim sličnim aktivnostima koje će organizovati Agencija ZEDA.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno