Zenica

FOTO: Uspješno evakuisana oprema iz prizemlja ambulante Nemila

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Uspješno evakuisana oprema iz prizemlja ambulante Nemila – Osoblje J.U. “Dom zdravlja” Zenica na čelu sa direktoricom spec. dr. Selvedinom Sarajlić Spahić je preselilo kompletan inventar, medicinsku i računarsku opremu kao i kartoteku sa prizemlja ambulante Nemila na prvi sprat zbog vodostaja rijeke Bosne koja se već izlila na glavnu saobraćajnicu. U toku je preraspodjela prostorija na spratu kako bi se uspješno organizovao rad svih službi u ambulanti te kako bi se pacijentima sutra nesmetano mogla pružiti potrebna pomoć i njega, objavili su u nedjelju uvečer iz ove ustanove. 

-Oprema je sigurna na prvom spratu a cijela zgrada je već satima opkoljena vodom koja je poplavila ulazne stepenice. Ekipi Doma zdravlja koja je danas vrijedno radila na izmiještanju opreme, predvođna direktoricom i glavnom sestrom, pomogla je firma Doboj-putevi i svojim kamionom prebacili preko vode do suhog dijela ceste. Nadamo se da će se voda tokom noći povući kako bi sutra bio omogućen pristup svim pacijentima koji budu imali potrebu za našim uslugama, kažu iz Doma zdravlja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno