Ostali sportovi

FOTO: uspješan vikend za TKD klub Start

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: uspješan vikend za TKD klub Start – Proteklog vikenda TaeKwonDo klub START je učestvovao na dva turnira sa svojih šest boraca. Naime u gustom rasporedu Takwondo takmičenja poslali smo po tri borba na svaki turnir, i to Mostar Open 2017 te Bijeljina Open 2017.

Naš klub je na oba turnira ostvario zapažene rezultate, te smo u Mostaru osvojili dvije srebrene a u Bijeljini smo osvojili dvije zlatne medalje ( Anes Kadrić i Edah Dilaver). I u ovom slučaju naš podmladak je osvjetlao obraz kluba. Do nove godine TaeKwonDo klub Start planira nastupiti na još tri turnira, Olovo, Ilidža, te kao kruna ovogodišnjih turnira, na turniru koji će organizovati TKD Klub Novi Grad Sarajevo, koji će ujedno biti i G1 turnir što je san svakog TKD takmičara.

Mi i dalje nastavljamo sa svakodnevni​m​ treninzima u RK Bosna​, a vikendom u OŠ Skender Kulenović. Pridružite nam se i trenirajte u najboljem trening prostoru u gradu i sa najboljim trenerima.

​TKD klub Start​



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno