Zabava

Foto: Upoznajmo Lisac – drugi pohod

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Upoznajmo planinu Lisac u četiri godišnja doba” – U organizaciji PD Tajan- Lisac Zenica danas 25. aprila 2015 godo. Uspješno je realizovan II Planinarski proljetni pohod -Zenica- Vrselje.-pl dom Lisac.

Jedna od najatraktivnijih i najljepših planinaskih staza koja vodi od Vrselja do planinarskog doma Lisac na kojoj se je odazvalo 98 učesnika građana Zenice i sela Stranajni, Vrselja Gradišća i članova PD; Mladost, Natura, Željezara, Tvrtkovac, Vedro, Čolan, Bila Travnik, te 22 učesnika PD Mrakovica Kozarac.

Lijepo i sunčano vrijeme te mekani travnati pašnjaci panorama Vlašića, Vranice, Bjelašnice, Kalina, i vrhovi Lisca; Jelina, Golub, Kapak.. su očarali učesnike svojom ljepotom.
Kako tradicija nalaže domaćin je sve učesnike pohoda dočekao toplim planinskim čajem i ugodnim ambuijentom ispred pl doma Lisac gdje su uživali u odmorui druženju.

Jedna grupa učesnika se je vratila za Zenicu dok je večina ostala na druženju u domu koje će se nastaviti do jutarnjih sati. Velika hvala članovima GSS Stanica Zenica, RTV Zenica i Zenica blog koji su nam dali podršku i medijsku pažnju za organizaciju ovog planinarskog pohoda.

Kapo B.

Više na

Posted by Zenicablog on 25. April 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno