Zenica

FOTO: Unikatni Zlatan Karić i energični Laka i Lela višesatnom svirkom rasplesali publiku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Spektakularni koncerti održani su pretposljednje noći šestog po redu Zenica Summer Festa. Talentovani Zeničanin Zlatan Karić na Trgu Alije Izetbegovića zabavio je publiku sa svojim jedinstvenim i osvježavajućim reggae zvukom.

“Zahvalan sam što sam dio atmosfere ovog festivala, što dijelim binu sa Lakom i Mirelom. Energiju i inspiraciju crpim iz svakodnevnog života, gdje mi kao umjetnici pokušavamo da gledamo kroz prizmu koja nije toliko osobna. Jak puno moraš raditi i puno pjesama napisati, kako bi odabrao neke pjesme koje ćeš na koncertima otpjevati od srca i donijetu u pravom duhu”, rekao je pjevač Zlatan Karić.

Nakon Zlatana, na scenu Zenica Summer Festa izašao je dobro poznati muzički dvojac – Laka i Lela. Prošlo je 15 godina otkako je ovaj simpatični i energični dvojac nastupio kao predstavnik Bosne i Hercegovine na Eurosongu u Beogradu gdje su zasluženo osvojili simpatije mnogih veselom melodijom, otkačenim kostimima i zanimljivom koreografijom, a uspjeli su se plasirati i u finale.

Veliki broj posjetitelja, zajedno sa Lakom i Lelom, uglas su pjevali hitove “Pokušaj”, “Brko brkane”, “Sloboda”, “Ostarih” i mnoge druge.

“Mi generalno ne pratimo trendove, jer trendovi obuzmu ljude u svakom smislu i prestanu biti dobri. Tražiš nešto drugačije, da bi se razlikovao od tog mora istog, pa se po tom principu tako i oblačimo, ponašamo, nastupamo i pjevamo”, istakla je Mirela.

Večeras na istom mjestu, u srcu Zenice, Trgu Alije Izetbegovića očekuje nas još jedan mega koncert.Sutra se spušta zavjesa na ovogodišnji Zenica Summer Fest, a čast da Festival zatvori pripala je Jeleni Rozgi i vjerujemo da će festivalski trg biti puniji nego ikada.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno