Naše

FOTO: Umalo kolaps i na alternativnom putu – kamion “zaglavio” u tunelu u selu Vranduk

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oko 19 sati došlo je do blokade alternativnog pravca za saobraćaj u Vranduku, desetak kilometara od Zenice. Na sreću, blokada uzrokovana nemogućnošću jednog šlepera da bez problema prođe kroz tunel u samom selu Vranduk, nije dugo trajala, ali je i na tom pravcu prouzrokovala kilometarske kolone.

Podsjećamo, saobraćajni pravac na magistralnom putu M17 kroz tunele Vranduk1 i Vranduk2 usporen je zbog radova rekonstrukcije u dužem tunelu, a neki od vozača se odlučuju da, umjesto čekanja u koloni na “zeleno svijetlo”, krenu alternativnim putem kroz selo.

Pokušao je to i vozač šlepera iz naše foto galerije, koju nam je poslao Elvedin B., uz informaciju da je oko 19.25 saobraćaj ipak profunkcionisao, nakon što je skoro pola sata vozač “navođen” da izvuče kamion. Pogledajte kadrove iz Vranduka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno