Rekreacija

FOTO: U Sindibadu više vole zdravo odrastanje za koje je zaslužan profesor Zaimović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: U Sindibadu više vole zdravo odrastanje za koje je zaslužan profesor Zaimović – Danas kada je među djecom sve zastupljeniji “sjedilački” način života, gdje djeca provode mnogo vremena ispred elektronskih uređaja, ili gdje su roditelji u svojoj brizi za djetetom zabranili istom da “skače, i trči” kako se ne bi povrijedilo, organizovani oblik pristupa djeci u najranijem dobu kroz aktivnosti tjelesnog odgoja, su pravo bogatstvo.

Trčanje, skakanje, penjanje, usavršavanje u vještinama snage, brzine, strpljivosti, prostorne orijentacije, uspostavljanje koordinacije oko-ruka, oko-noga, ravnoteža , samo su neki od segmenata koji doprinose dječijem zdravom odrastanju i razvoju i to pod budnim okom stručnog trenera, profesora sporta i tjelesnog odgoja Adnana Zaimovića.

Svaku ovu aktivnost svesrdno podržava cijeli kolektiv vrtića Sindibad i sa zadovoljstvom kažemo, da iako nam je to “najumorniji” dan, ipak smo najsretniji jer toliko dječije graje i osmijeha na jednom mjestu danas se rijetko sreće.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno