Ostali sportovi

FOTO: U KK “REI” Zenica održano polaganje za članove u sekcijama Zenica i Kakanj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U KK “REI” Zenica održano polaganje za članove u sekcijama Zenica i Kakanj – U Kaknju je polaganju pristupilo 42 kandidata, u Zenici 33 kandidata. Ukupno 75 kandidata našeg kluba su izašla na polaganje, te oduševli prisutnu publiku naučenim karate vještinama, koje su spremali prethodnih mjeseci.

Kandidati su pokazali izuzetno znanje karate vještine kroz tehniku, katu i kumite (borbu).Ispitna komisija u sastavu predsjednik komsije Sensei Eldin Džulić 5.dan,te članovi komisije Sensei Denis Brdarević Denis 5.dan, Mirnes Odobašić 1.dan.

U Karate klubu “Rei”Zenica u toku je besplatan upis za sve nove članove u sekcijama Zenica (O.ŠS.”Vladimir Nazor” Mokušnice), Kakanj, Zavidovići, Gradišće, Starina, Perin Han.

Sve dodatne informacije vezane za upis na mob broj.062 486 652. Svi ste dobrodošli u najmasovniji i najuspješniji klub u gradu. KK Rei



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno