Ostali sportovi

FOTO: U karate klubu „Hasen do“ održana polaganja za učenička karate zvanja-pojaseve

FOTO: U karate klubu „Hasen do“ održana polaganja za učenička karate zvanja-pojaseve – U subotu, 01.06.2019.godine u klupskim prostorijama održano je polaganje za učenička karate zvanja (pojaseve) gdje je pristupilo 20 članova karate kluba (KK) “Hasen Do”, saopštavaju iz KK „Hasen do“ iz Zenice.

Komisiju za zvanja su činili: Damir Čičak, trener karate kluba “Hasen Do, majstor karatea 4. dan i Marijo Zakić, trener karate kluba “Čelik” iz Zenice, majstor karatea 4. dan.

Kandidati koji su najbolje prikazali stečeno znanje, te time bili najbolji na polaganju, su Boško Okolić i Samir Bošnjak.

– Polaganje je predstavljalo kulminaciju trenažnog rada u zimsko-proljetnom dijelu ove godine,  te je prikazano znanje na zavidnom nivou. Svim kandidatima, koji su položili za zvanja iskreno čestitamo, a onima koji nisu položili želimo da ih ovo ne obeshrabri i da još jače treniraju -, kazali su u KK „Hasen do“.

E.Imamović

Foto „KK Hasen do“

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem