Košarka

FOTO: U gradskoj Areni počela besplatna ljetna škola košarke KŽK Čelik za djevojčice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: U gradskoj Areni počela besplatna ljetna škola košarke KŽK Čelik za djevojčice – Danas je u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ počela sa radom besplatna Škola košarke za djevojčice od 8 do 12 godina. Treninzi će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9,30 do 11 sati.

Sve informacije i upis na telefon 062/682 437, a upis je i dalje u toku.

-Na prvi trening odazvalo se 16 djevojčica, a možemo prihvatiti do 30 djevojčica. Projekat je takav da sa djevojčicama  rade samo ženski treneri, tj. bivše i aktuelne reprezentativke Aldijana Iriškić, Anida Ćorović i Almina Ćehajić. Dobili smo donaciju u loptama od našeg sugrađanina Denisa Zekića, koji živi i radi u Švicarskoj, na ćemu mu puno zahvaljujemo, koji inače dugo godina pomaže zeničke sportske klubove -, saopštiše nam iz KŽK Čelik.

Inače, Škola košarke će trajati tokom ljeta, a od jeseni će ići veći nivo trenažnih procesa. Svako djevojčica ima svoju loptu na treningu, da bi se ubrzao napredak u toku ljetnih treninga. Velika je zainteresovanost za upis. Iz KŽK Čelik imaju još obećanja od prijatelja kluba da će podržati ovaj projekat.

-Cilj ovog projekta je dostupnost za svaku djevojčicu bez obzira na socijalno ekonomski status. Program je usmjeren na sticanje znanja i vještina košarkaških sposobnosti, te usvajanje moralnih vrijednosti.
Postanite član najtrofejnijeg i najboljeg ženskog košarkaškog kluba u Gradu -, kažu u KŽK Čelik Zenica.

E.Imamović

Foto KŽK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno