Info

FOTO: U Doboju potpisan sporazum za nastavak izgradnje Islamskog centra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: U Doboju potpisan sporazum za nastavak izgradnje Islamskog centra – Muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević jučer je boravio u zvaničnoj posjeti Gradskoj upravi Grada Doboj. Tom prilikom muftija se susreo sa gradonačelnikom gosp. Borisom Jerinićem i federalnim ministrom raseljenih osoba i izbjeglica Edinom Ramićem.

Na sastanku je razgovarano o realiziranju brojnih projekata, posebno o izgradnji Islamskog centra u Doboju, a potpisan je i sporazum između Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica i Grada Doboj o udruživanju sredstava u iznosu od 100 hiljada maraka za nastavak izgradnje Islamskog centra. Za ovu namjenu Federelano ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica izdvojilo je 51.000,00 KM, a Grad Doboj 49.000,00 KM.

Nakon sastanka u Gradskoj upravi, muftija zenički, u pratnji glavnog imama mr. Bajro ef. Džafića i predsjednika Medžlisa gosp. Mirsada Husakovića posjetio je gradilište Islamskog centra, a sadržajna posjeta Doboju završena je susretom sa rukovodstvom HO MFS ”Emmaus” Duje.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno

LM