Info

FOTO: Tradicionalna godišnja zabava “Za kupce i prijatelje” firme PERO – proslavljeno 22 godine rada

FOTO: Tradicionalna godišnja zabava “Za kupce i prijatelje” firme PERO – proslavljeno 22 godine rada – Tradicionalnom godišnjom zabavom „Za kupce i prijatelje“ u četvrtak, 29.11.2018. godine, „PERO“ Zenica d.o.o.  proslavilo je 22 godine uspješnog rada. Menadžment kompanije ugostio je brojne kupce,  poslovne saradnike i prijatelje. U tome  im je pomagalo ljubazno osoblje restorana „TRUBADUR“  i fenomenalni bend „No Ordinary Balkan Sound“ iz Sarajeva, na čelu  s maestralnom violinisticom Lejlom Piljević.

Vlasnik i direktor firme, Mladen Perić, poručio je da je kompanija “PERO” Zenica d.o.o. ostvarila rekordan promet i rekordnu dobit u ovoj godini, te završila 4 projekta energetske efikasnosti na prodajnim centrima u: Zenici, Jajcu, Maglaju i Varešu. Na uspjehu je zahvalan prije svega svojoj porodici, ali i uposlenicima, poslovnim partnerima i prijateljima.

Kakva je atmosfera vladala, pogledajte u galeriji fotografija

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem