Info

Foto: Telemach obradovao najmlađe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Telemach obradovao  najmlađe novogodišnjim paketićima – U Mostaru, Zenici, Sarajevu i Kiseljaku, djeci bez roditeljskog staranja, bolesnoj djeci i djeci čiji roditelji ne mogu priuštiti novogodišnji paketić Telemach uručio nekoliko stotina novogodišnjih paketića.

U povodu nastupajućih praznika, predstavnici kompanije „Telemach“ obišli su Hematoonkološki odjel Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, „Udruženje slijepih Zenica“ , udruženje roditelja osoba sa posebnim potrebama „Zvijezda“ u Zenici, djecu sa posebnim potrebama “Centar Duga” u Kiseljaku te ustanove „Sveta obitelj“ i „Sunce“ u Mostaru i tom prilikom podijelili novogodišnje paketiće najmlađim mališanima pomenutih ustanova.

Tim kompanije “Telemach” je na ovaj način izmamio osmijehe na licima mališana te ih animirao da pjevaju, recituju, raduju se i uživaju u iznenađenjima koja smo im pripremili. Podsjećamo, predstavnici Telemach-a dijelili su novogodišnje paketiće i mališanima ispred sarajevske Katedrale, a u okviru pružanja podrške kompanije Telemach projektu „Banka koštane srži“.

-Podjelom paketića ispred Katedrale prije nekoliko sedmica započeli smo novogodišnju tradicionalnu prazničnu turneju u okviru koje smo podjelili paketiće i djeci u Mostaru, Zenici, Kiseljaku i Sarajevu. Nastojat ćemo da i ubuduće budemo podrška lokalnoj zajednici i kroz ovaj vid direktne pomoći najosjetljivijoj populaciji u našem društvu – rekao nam je Kenan Đonko, direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga, kompanije Telemach.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno