Ostali sportovi

FOTO: Taekwondo akademija JALE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Taekwondo akademija JALE – U nedjelju 29.04.2018 godine u dvorani na Bilimišću naša Akademija je održala 3. akademsko takmičenje između naših učenika.

Na istom takmičenju bilo je 120 prijavljenih takmičara što je izuzetno velik broj djece samo iz jednog kluba. Ovim smo pokazali i poslali poruku svima da je akademija zaista jedna od najjačih klubova u BiH kako po broju članova tako i sa rezultatima izjavio je glavni trener Jasmin Mujanović “JALE” hvala roditeljima, takmičarima, trenerima, sponzorima i svima onima koji su doprinjeli našoj organizaciji takmičenja koje je održano u 3 discipline borbe forme i kikovi.

Najbolji među Najboljima.

Slijedeći naš nastup je u Visokom pa onda u Bugojnu i završnica ovog ljetnog ciklusa takmičenja bit će u Hrvatskoj u gradu Karlovcu. Takodje trener Jale je izjavio da sve što su djeca više angažovana u salama na treninzima u raznim sportovima, manje će biti podložna ulici i modernim pošastima a to su droga i alkohol. Naš cilj jeste dovesti djecu u salu zainteresovat ih za sport i da ta ista djeca sutra akoBogda budu pozitivne ličnosti našeg grada Zenice. U zdravom tijelu je i zdrav duh kazali su iz uprave Akademije.

Svi zainteresovani za sportska druženja, takmičenja, zabavljanja, nalazimo se u dvorani međunarodne škole na Bilimišću, vrata su svima otvorena a za one koji se odluče imat će besplatan upis.

Za sve informacije svaki radnim danom od 18 h, ili putem fb stranice Taekwondo Akademija JALE Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno