Zenica

FOTO: Svečanost povodom obnove i rekonstrukcije školskih toaleta u OŠ Alija Nametak Zenica-Pehare

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Svečanost povodom obnove i rekonstrukcije školskih toaleta u OŠ Alija Nametak Zenica-Pehare – Povodom obnove i rekonstrukcije školskih toaleta u OŠ Alija Nametak Zenica danas(01.12.2017 godine), je organizovan prigodan kulturno-muzički program u kojem su učešće uzeli učenici i nastavnici naše škole.

Bio je to lijepo organizovan program kojim su učenici i nastavnici škole željeli iskazati zahvalnost turskoj vojnoj misiji u BiH. Na svečanosti je bio prisutan komadant turske vojne misije u BiH brigadir Tayfun Čelik kao i veliki broj gostiju. Zahvaljujući saradnji sa turskom vojnom misijom u BiH, sa čijim su finansijskim sredstvima obnovljeni školski toaleti, naša škola ima nove, obnovljene i funkcionalne školske toalete.

Postavljeno je novih 350 kvadratnih metara keramičkih pločica, uređeni su novi odvodi, cijevi, postavljena je nova stolarija i druga propratna oprema. I u prošlosti turska vojna misija u BiH je pomagala u rješavanju infrastrukturnih problema u OŠ Alija Nametak,a kao i u velikom broju drugih škola širom BiH. Hvala Republici Turskoj, hvala Turskoj armiji, hvala komadantu turske vojne misije u BiH brigadiru Tayfun Čeliku.

Mi idemo dalje u nove radne pobjede, jer u 2018 godini planiramo nastaviti pozitivan trend realizacije projekata bitnih za bolje uslove u obrazovanju i edukaciji naših 540 učenika koliko pohađa školu Alija Nametak Zenica.

Direktorica škole-Hatidža Dedić
Predsjednik školskog odbora-Jasmin Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno