Zenica

FOTO: Susret bivših učenika KŠC-a „Sv. Pavao“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Susret bivših učenika KŠC-a „Sv. Pavao“ – U organizaciji Udruženja „Prijatelji KŠC-a Sv. Pavao“ Zenica, te istoimene školske ustanove u subotu, je održan susret bivših učenika ove škole na kojem je sudjelovalo više od 30 osoba.

Bivši učenici Centra okupili su se u večernjima satima, te su najprije odigrali malonogometnu utakmicu, a zatim je uslijedio službeni dio susreta u kojemu su sudionici najprije pogledali kratki film o bivšoj školi, a zatim su ih pozdravili ravnatelj Katoličkog školskog centra mr. vlč. Vlatko Rosić te dugogodišnji profesor i bivši direktor Dragan Gavran.

On je u svome pozdravu istaknuo kako je ova lijepa tradicija koja se održavala pet godina, u protekle dvije godine nažalost bila je prekinuta, te kako je teško ponovno pokrenuti nešto što je prije dobro funkcioniralo. Prema njegovim riječima upravo je to jedan od razloga nešto slabijeg odziva nekadašnjih učenika.

Uslijedio je potom zabavni dio susreta u kojemu je nastupili novi zenički kapelan fra Silvio Zlatarević i Davor Logarić, a prisutni su se osim pjesme i glazbe posebno prisjetili i školskih dana te dali svoje prijedloge kako ovaj susret u budućnosti učiniti još boljim i masovnijim.

Prkos nešto slabijoj posjeti nego prijašnjih godina ipak raduje kako su neki od sudionika došli čak iz Amerike, te kako su poveli svoju djecu, vjerojatno buduće učenike Centra.

Nedjelja.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno