Naše

FOTO: Snijeg i led na cestama ne znaju za vanredno stanje, srećom samo rijetki koriste automobile

Snijeg koji pada protekla dva dana, te temperature ispod nule, proiuzrokovale su probleme onima koji ipak imaju potrebu da putuju ili koriste automobil. Obzirom na aktuelnu situaciju, te ukidanje javnog i reduciranje saobraćaja privatnim automobilima, stanje nije alarmantno, ali su nam čitaoci iz padinskih dijelova javljali da imaju problema u saobraćaju tokom jutarnjih sati.

Komunalce ne vidimo na cestama, jer navodno je ugovor o zimskom održavanju cesta istekao 15.marta, a produžetak nije uslijedio. O čemu razmišljaju nadležni za stanje na cestama, ne znamo, jer bi na upit vjerovatrno odgovorili da je “stanje nesreće”, a time i dobar izgovor da nadležni ne rade svoj posao.

Treba se, prema objavljenim prognozama, strpiti do vikenda, kad nas očekuje toplije vrijeme, a onda valjda i konačni prestanak zakašnjele zime.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi