Ostali sportovi

FOTO: Sjajan rezultat za Plesnu akademiju VICTORY Zenica u Beogradu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Sjajan rezultat za Plesnu akademiju VICTORY Zenica u Beogradu- Plesna Akademija VICTORY ponosno se vratila u Zenicu nakon tri dana boravka u Beogradu gdje je održano veliko takmičenje-International Belgrade Dance.

Kako kažu iz Plesne akademije Victory ovo je za njih još jedno veoma veliko iskustvo, uspjeh i ono najvažnije mnogo lijepih uspomena.

Plesna Akademija VICTORY izvela je jedanaest plesnih izvedbi u prelijepom Beogradu.

“Vratili smo se u Zenicu sa šest PRVIH mjesta (Zlata) i četiri druga (Srebra) za solo izvedbe.

No Hate Just Dance Acro grupa osvojila je SRCA i PRVO mjesto i u svoju Zenicu po ko zna koji put donijele ZLATNI pehar na koji smo svi veoma ponosni.

Juniorki Žani Makivić pored osvojene zlatne medalje uručena je nagrada za najbolje izveden solo, poziv i besplatna kotizacija za još jedno veliko takmičenje 7. maja u Vršcu.

Iz Tima VICTORY su istakli da su ponosni na svoju ekipu i zahvaljuju se svima koji podržavaju i prate klub. Također zahvalili su se i porodicama na podršci, al ii organizatorima na lijepom dočeku i sjajnoj organizaciji.

Jasenka Bitić-Ramić Plesna Akademija VICTORY Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno