Ostali sportovi

FOTO: Ragbi klub Dubrovnik o gostovanju na Turniru za malu raju u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju, 13.03. na Stadionu „Kamberovića polje“ u Zenici upriličen je turnir za najmlađe uzraste koji je ugostio klubove iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Organizator ovog natjecanja je Ragbi klub Čelik iz Zenice koji je višednevnim programom i utakmicama proslavio svojih 50 godina postojanja a ujedno i prisustva ovog sporta u Bosni i Hercegovini. Klub se zahvaljujući entuzijazmu uspio razviti i održati te je kroz godine postojanja iznjedrio jedne od najboljih igrača i trenera u povijesti bivše države.

Na turniru su kroz više odigranih utakmica snagu i spretnost pokazali prisutni klubovi, a sve se nastavilo zajedničkim ručkom i druženjem koje je upriličio domaćin.

Iz Ragbi kluba Dubrovnik ističu kako im je ovo bilo jedno od najdražih gostovanja.

„S gostovanja smo se vratili puni dobrih dojmova. Organizacija je bila fantastična i djeci je ovo bilo jedno od najboljih putovanja do sada. Odigrali su četiri dvoboja praktički bez odmora gdje je do izražaja došla njihova dobra pripremljenost što je posljedica dobrog rada našega trenera Antonia Malekinušića. Posebno se ponosim sportskom kulturom i ponašanjem naše djece koje je bilo besprijekorno. Iako rezultat nije bio u prvom planu pokazali su viši nivo vještine i snage od svojih vršnjaka iz drugih klubova, što je rezultat upornosti i redovitih treninga“  rekao je Ivo Vićan, voditelj grupe.

Ragbi klub Dubrovnik odnio je pobjede protiv Crvene zvezde i Dorćola a protiv Sinja i domaćina Čelika iz Zenice odigrali su nerješeno.

Za Ragbi klub Dubrovnik igrali su: Tea Bosak, Lea Perović, Andrija Krlić, Matija Pinčević, Petra Matković, Ivona Mijoć, Ena Vićan, Nemir Sarić, Orsat Miljak, Mateo Matković, Luka Stupjanski, Jakov Marić, Luka Orlando Blažević, Maro Kesovija.

Iz uprave kluba zahvaljuju svim natjecateljima na dobroj igri te Ivu Vićanu i Nikši Krliću za vođenje momčadi. Uputili su i velike pohvale domaćinima za odličnu organizaciju i domaćinstvo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno