Zenica

FOTO: Sjajan koncert Mirze Selimovića na Zenica Summer Festu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Spektakularan koncert održao je pretposljednje noći 5. Zenica summer festa sjajni Mirza Selimović koji je sinoć napunio Trg Alije Izetbegovića. Preko 20 hiljada posjetilaca uglas je pjevalo sa Mirzom od prvog takta prve pjesme a mladi Srebreničanin koncert je otvorio pjesmom “Imaš me” i nastavio redati svoje ali i hitove svojih kolega sve do pola sata prije ponoći kada je i završen koncert. Selimović je po prvi put nastupio na Zenica summer festu, i po vlastitom priznanju bio je ovo jedan od njegovih najboljih koncerata u posljednjih nekoliko godina.

“Kako pjevački sazrijevam tako sve više preferiram nastupe na koncertima i festivalima. Zadovoljstvo mi je biti dio ovogodišnjeg programa Zenica Summer Festa i vjerujem da smo se svi dobro zabavili, rasplesali i raspjevali”, kazao nam je Mirza.

Poseban detalj koncerta bio je kada je troje mališana popelo se na binu sa transparentom podrške i porukama za Mirzu, očigledno njegovih velikih malenih fanova.

“Uspio sam hvala Bogu karijeru dovesti na ovaj nivo jer sam birao s kim surađujem i kakve pjesme pravim. Treba uzeti vremena za sve, bio sam svjestan rizika da poslije takmičenja mogu samo kratkoročno da bljesnem i nestanem, ali smatram da ipak uspjevam da gradim karijeru u pravcu kojem želim”, dodao je Mirza.

Večeras na istom mjestu, u srcu Zenice, Trgu Alije Izetbegovića očekuje nas još jedan mega koncert mega popularnog izvođača. Danas se spušta zavjesa na ovogodišnji Zenica summer fest a čast da Festival zatvori pripala je Petru Graši i vjerujemo da će festivalski trg biti puniji nego ikada.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog  ministarstva kulture i sporta.

Sve informacije vezane za program Sumeer Festa možete pronaći i u programima RTV Zenica, našim nalozima na društvenim mrežama, te na portalima zenicainfo.ba i zenicasummerfest.org.

PR SLUŽBA FESTIVALA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno