Ostali sportovi

FOTO: Šest medalja za TK Start u Tešnju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Šest medalja za TK Start u Tešnju – TaeKwonDo klub START je učestvovao na međunarodnom prvenstvu Tešanj Open 2017 sa svojih devet takmičara. Na prvenstvu je bilo preko 340 takmičara iz 25 klubova. Taekwondo klub START je  postigao zapažene rezultate,  i još jednom je dokazao da je jedan od najboljih klubova u našem gradu.

Medalje su osvojili:Elmin Šuvalić 1. mjesto. Adna Džin 1 mjesto, Edah  Dilaver 2. mjesto, Elvir Pivić 3. mjesto, Irhad Sivac 3. mjesto, Mirza Duranović 3. mjesto. Za najboljeg juniora takmičenja je proglašen naš član Elmin Šuvalić koji je inače federalni prvak.

Svu energiju Taekwondo klub START usmjerava ka državnom prvenstvu koje će se održati u Bugojnu 14. maja ove  na kojem će klub  nastupiti u punom sastavu. Uspjeh Taekwondo kluba START je prozvod kombinacije najboljih trenera ,najboljih  roditelja i kvalitetnih treninga, po čemu se ovaj kolektiv izdvaja od ostalih klubova. Treninzi se nastavljaju nesmanjenom žestinom u prostorijama Robne Kuće Bosna na prvom spratu, te ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da snam se pridruže i budio dio ove velike porodice..

Sa poštovanjem Uprava TKD kluba START



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno