Politika

FOTO: Seminar za kandidate Stranke penzionera/umirovljenika Zenica za Gradsko vijeće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Seminar za kandidate Stranke penzionera/umirovljenika Zenica za Gradsko vijeće – Dana 12.09.2020.godine na Smetovima u vremenu od 11:00 do 13:00, održan je SEMINAR za kandidate liste SPU BiH Zenica za Gradsko vijeće.
U tišini i miru našeg obližnjeg devastiranog izletišta, kandidati su upoznati i dodatno edukovani oko nastupajuće Izborne kampanje u Gradu Zenica.
Sa kandidatima je prorađeno nekoliko pitanja kao što su: Pridržavanje i nastupanje u kampanji u skladu sa zakonom propisanim pravilima, kulturom dijaloga, prezentovanjem našeg Izbornog programa, uvažavanjem drugih političkih subjekata i kandidata, argumentovanim vođenjem dijaloga sa građanima i javnošću, izbjegavanje upuštanja u sirove, mržnjom opterećene, populističke dijaloge i ubjeđivanja, ponašanje i korištenje društvenih mreža itd.
Po završetku seminara za učesnike i sve građane koji su se zatekli ispred Planinarskog doma Smetovi, upriličen je kraći kulturno zabavni program od strane naših članova, izložba slika našeg kandidata-umjetnika Begičević Nihada kao i ručak (srneći gulaš) za sve prisutne.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno