Zenica

FOTO: Sanacija lokalne ceste Zenica – Babino – Arnauti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Sanacija lokalne ceste Zenica – Babino – Arnauti – U skladu sa Elaboratom o sanaciji puta Zenica – Babino – Arnauti i prema dogovoru o prijateljskom okruženju na kojem s ciljem unaprijeđenja uslova života insistira gradonačelnik Zenice gdin Fuad Kasumović, danas je operativa preduzeća “Komgrad –Ze” d.o.o. izvela radove na asfaltiranju dijela ovog puta na lokalitetu Kamenolom. Postavljeno je 450 metara novog asfalta, čime je “Komgrad – Ze” ispoštovao dogovor sa Gradskom upravom i koordinacijom mjesnih zajednica Babinskog sliva.

“Do konačnog rješenja u čijoj je nadležnosti ovaj put, poduzet ćemo sve da on bude prohodan i bezbjedan za sve učesnike u saobraćaju. Usljed dugogodišnje nebrige, put za Babino je uništen i sada je na nama da ga uz pomoć društveno odgovornih kompanija, dovedemo u pristojno stanje i time poboljšamo uslove života velikog broja stanovnika našeg grada”, riječi su Fuada Kasumovića, gradonačelnika Zenice.

Ranije su svoje obaveze iz dogovora sa gradonačelnikom Kasumovićem i Službom za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove Grada Zenica ispunili “Euro – Asfalt” d.o.o. Sarajevo i JP “Autoceste FBiH”.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno