Ljudi

(FOTO) ROĐENE TROJKE – Neopisiva sreća u porodici zeničkog paroha: Ovo je Božiji blagoslov!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

(FOTO) ROĐENE TROJKE – Neopisiva sreća u porodici zeničkog paroha: Ovo je Božiji blagoslov! – U domu porodice paroha Marka Maleša u Zenici danas vlada neopisiva sreća.  Naime, Maleševa supruga na svijet je donijela trojke, dvije kćerkice i sina. Njihova sreća sada je šesterostruka budući da već imaju troje djece, sinove Dušana (2007), Stefana (2009) i kćerkicu Milicu (2017). Samo pola sata nakon što je sa suprugom i bebama stigao u svoj dom, preplavljen srećom i nasmijan Maleš je za Oslobođenje kazao da je ovo Božiji blagoslov.

– Mi smo planirali četvrto dijete i kada je supruga otišla da joj doktor utvrdi trudnoću, poslala mi je poruku da stavim kafu da popijemo. Iako ne pijem kafu, rekao sam hajd, popit ćemo. Onda mi je pričala kako joj je doktorica rekla da su dvojke, a onda da ima još jedna beba. Prihvatili smo sve to s radošću. Cijela trudnoća je protekla u najboljem redu i bebe su hvala Bogu zdrave, kaže Maleš.

Paroh Maleš kaže da je veoma uzbuđen i sretan i da ni u jednom trenutku nije pomislio da bi im šestero djece bilo teret već da je to Božiji blagoslov.

– Bake su tu i pomažu nam. Soba je puna dječice i ovo je pravo veselje. Starija djeca su sa nestrpljenjem čekala da kući dođu bebe i već nosaju flašice kako bi ih hranili, kroz smijeh kaže Maleš.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno