Ostali sportovi

FOTO: Reprezentacija Ukrajine u gostima kod KSO Bosna Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Reprezentacija Ukrajine u gostima kod KSO Bosna Zenica – U sklopu turneje po Bosni i Hercegovini, reprezentacija Ukrajine u sjedećoj odbojci bila je gost Kluba sjedeće odbojke (KSO) Bosna u Zenici. Tim povodom odigrana je i prijateljska utakmica u sali OŠ „Musa Ćazim Ćatić“, područno odjeljenje u Blatuši -Zenica.

Nakon velike borbe u pet setova slavili su gosti sa 3:2. Nakon vođstva gostiju sa 2:0 u setovima, Zeničani su uspjeli izjednačiti na 2:2. U odlučujućem, petom setu bilo je 15:11 za goste iz Ukrajine. Inače, reprezentacija Ukrajine je osvojila četvrto mjesto na paraolimpijskim igrama u Brazilu i na ovoj turneji po BiH su gosti sarajevskog „Spida“.

Kako nam rekoše trener KSO Bosna, Ferhad Šehić i predsjednik KSO Bosna, Omer Pojskić, reprezentacija Ukrajine je tražila nešto lakšeg protivnikam, jer su u Sarajevu doživjeli rezultatski neuspjeh. Odabrali su njihov klub, KSO Bosna i pozvali su ih u uzvratnu  posjetu u Kijev-Ukrajina na turnir u mjesecu avgustu 2018.godine.

KSO Bosna je, takođe, pozvala Ukrajince na turnir za dan nezavisnosti, 1.marta 2018.godine.

Tekst i foto galerija E.Imamović

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno