Biznis

Foto: reotvaranje EP pumpe u Sarajevskoj 61

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svečano otvorena rekonstruisana ENERGOPETROL benzinska stanica u Zenici 
• Investirano 1.350,000,00 KM u modernizaciju i opremanje
• Uručene donacije organizaciji MEDICA i domu za djecu bez roditeljskog staranja DOM PORODICA

Danas je u Zenici svečano puštena u rad nova Energopetrol benzinska stanica, na starom mjestu, u ulici Sarajevska 61. Povodom otvaranja, vrpcu su presjekli Vjekoslav Ivandija i Mate Nižić, predstavnici Energopetrola.

“Danas je veliko zadovoljstvo biti u Zenici, s obzirom da je povod svečano otvaranje naše nove, rekonstruisane Energopetrol benzinske pumpe. Zeničanima će nova benzinska pumpa donijeti provjereni Euroclass premium kvalitet goriva – goriva koje čisti motor vašeg automobila, smanjuje troškove održavanja i povećava performance”, rekao je Vjekoslav Ivandija, direktor maloprodaje Energopetrola.

U modernizaciju i opremanje benzinske stanice utrošeno je 1.350.000,00 KM kojim je građanima i građankama Zenice osigurana jedna od najmodernijih pumpi u gradu.

“Euroclass premium gorivo od sada će Zeničani sipati u još ljepšem i suvremenijem okruženju naše nove pumpe koja nudi proširen asortiman proizvoda i ugodno okruženje za kupovinu ili odmor uz kafu”, rekao je Ivandija.

U okviru otvararnja rekonstruisane benzinske stanice, Energopetrol je uručio donacije organizaciji MEDICA, koja pruža psiho-socijalnu i medicinsku podršku ženama i djeci žrtvama ratnog, a potom i poratnog nasilja, kao i domu za djecu bez roditeljskog staranja DOM PORODICA.

“Ponosni smo na našu praksu kao društveno-odgovorna kompanija pa smo ovom prilikom našim skromnim doprinosom za dva vrijedna kolektiva iz Zenice, Dom za djecu bez roditelja i udruženje Medica, željeli iskazati podršku njima i njihovom humanom radu”, zaključio je Ivandija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno