Zabava Zenica

FOTO: Regina predvođena Aleksandrom Čovićem Zeničane zagrijala za novogodišnju noć

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Grupa Regina sinoć je na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici u sklopu Zenica Adventure zimskog festivala održala svoj solistički koncert i time najavila sutrašnju, posljednju noć 2022. godine.

Regina je večeras pred Zeničanima održala koncert bez soliste Davora Ebnera, ali dobar provod, svirka, ples i zabava nisu izostali uprkos promjenama u bendu i hladnom vremenu u Zenici.

Na večerašnjem repertoaru pronašle su se svima poznate pjesme grupe Regina, ali i drugih izvođača koje je zenička publika pjevala uglas sa Aleksandrom Čovićem koji je preuzeo mikrofon nakon odlaska Ebnera.

Danas će na trgu u centru Zenice novogodišnji program početi tačno u podne kada će biti upriličen program za najmlađe građane Zenice, a zatim će s početkom u 20 sati Amel Čurić, Jelena Čabarkapa-Čurić i Divanhana sve prisutne uvesti u 2023. godinu.

Autor: E.Mehić/klix.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno