Zenica

FOTO: Psi lutalice oštetili automobil i pregrizli kočiono crijevo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sve učestaliji napadi pasa lutalica u Zenici, kao i  sve veći broj istih na ulicama grada ponovo počinju biti problem za građane. Iako se iz godine u godinu ponavlja isti problem, a neki se hvale da su taj “problem” davno riješili, građani prijavljuju napade i štetu koju trpe.

Danas oko 10:30h u ulici Fra Grge Martića broj 17 veća grupa pasa lutalica je ganjajući mačku oštetila automobil, a prilikom “napada” na automobil pregrizli su i crijevo od kočionog sistema.

“Automobil je vlasništvo 90% invalida M.T., a lutalice su ganjali mačku koja se sakrila ispod automobila i tom prilikom oštetili automobil i pregrizli crijevo od kočnica. Policija je izašla na lice mjesta i izvršila uviđaj, te sačinila zapisnik” navodi naš sugrađanin.

Prava je sreća da se ova šteta završila samo na materijalnoj, a pitanje pasa lutalica ostaje i dalje problem za građane Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno