Zenica

Foto: Prvi kupači na zeničkim Bazenima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Prvi kupači na zeničkim Bazenima – Otvoreni bazeni u Crkvicama od danas su i zvanično počeli sa radom u novoj ljetnoj sezoni. Iako nisu u potpunosti napunjeni vodom, te je ona malo hladna zbog vremeskih prilika zabilježeni su prvi kupači.

Kako su nam kazali u Javnom preduzeću za upravljanje i održavanje sportskih objekata do kraja dana bazeni će u potpunosti biti napunjeni vodom i od sutra bi trebali biti u punom kapacitetu.

2016-06-16 13.22.27U posljednje dvije godine urađeni su značajni infrastrukturni radovi na samim bazenima, mokrim čvorovima i pratećim objektima kako bi se poboljšali uslovi, a i ugostiteljska ponuda je obogaćena, te su cijene prilagođene standardu građana Zenice.

Javno preduzeće za upravljanje i održavanje sportskih objekata u Zenici obavještava sve sugrađane da je zbog vremenskih prilika i sutra (petak) ulaz na bazen slobodan.

Sa nekoliko toplijih dana sigurno je i da će temperatura vode biti na željenom nivou što će upotpuniti uslove, ali i ovećati broj posjetilaca. (JP)

Otvoreni bazeni u Zenici radit će svaki dan od 10,00 do 19,00 sati, a cijena ulaznica je, dnevna 4 KM za odrasle, odnosno 2 KM za djecu do 15 godina. U ponudi su i poludnevne karte, poslije 15,00 sati, a njihova cijena je u pola jeftinija.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno