Ostali sportovi

FOTO: Prvi dan trećeg ZSK-ovog turnira – Prvaci ZSK Zenica i Sarajevo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Prvi dan trećeg ZSK-ovog turnira – Prvaci ZSK Zenica i Sarajevo – Završen je prvi takmičarski dan Trećeg Regionalnog turnira u malom nogometu za djecu u organizaciji Omladinskog fudbalskog kluba ZSK 2013. iz Zenice. Turnir se održava u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici na tri terena uz pristojan broj gledalaca.

Nakon prvog dana dobili smo pobjednike u kategorijama 2010. i 2008. godište.

2010.godište:

1.mjesto OFK ZSK Zenica

2.mjesto Spartak BL

3.mjesto Rijeka

2008.godište:

1.mjesto Sarajevo

2.mjesto Biser Sarajevo

3.mjesto Zrinjski

Na turniru učestvuju dječaci rođeni 2008./10. godine i mlađi. Turnir se završava u nedjelju 21.januara utakmicama pionira i predpionira i počinje u 9 sati.

Inače, turnir ima karakter masovne sportske manifestacije s ciljem da okupi što više dječaka i da se kroz igru i druženje bolje upoznaju. Ove godine učestvuje oko 900 dječaka iz mnogih gradova BiH i Hrvatske.

U Organizacionom odboru su Mustafa Čerim, tehnički sekretar i trener u klubu OFK ZSK 2013, Hasib Fetić, predsjednik OFK ZSK 2013… Za dosadašnje uspjehe mališana ZSK-a velike zasluge pripadaju trenerima Arminu Berbiću, Danijelu Akrapoviću i Senaidu Jahiću.

Organizator je za najuspješnije pripremio prigodne medalje i pehare.

E.Imamović; Foto E.Imamović /M.Čerim



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno