Nesreće

FOTO: Pronađeno tijelo ženske osobe u Bosni kod Koprivne, potraga za Amarom Kozlićem biće nastavljena

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Pronađeno tijelo ženske osobe u Bosni kod Koprivne, potraga za Amarom Kozlićem biće nastavljena – Pripadnici Specijalne jedinice MZP-a ZDK koji već gotovo dvadeset dana neprekidno tragaju za tijelom Amara Kozlića, pronašli su nešto prije podneva tijelo u rijeci Bosni, na lokalitetu Vjetrenica između naselja Koprivna i Nemila, na širem području Vranduka, saznaje Zenicablog.

Tijelo je pronađeno tridesetak kilometara od nestanka Amara Kozlića u rijeci Lašvi, ali je preliminarnim pregledom utvrđeno da se radi o ženskoj osobi, pa nam je rečeno da se zvanično može potvrditi da se ne radi o unesrećenom Kozliću, za kojim će potraga biti nastavljena. Tijelo je danas iz Bosne izvučeno u 12.15 sati, nakon što je mještanin oko 11 sati prijavio policiji da u je rijeci Bosni primjetio tijelo.

Kako saznajemo, tijelo ženske osobe koja je pronađena kod mosta puta M17, između naselja Koprivna i Nemila, petnaestak kilometara sjeverno od Zenice, prebačeno je u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje će biti obavljena identifikacija i obdukcija.

Nezvanično saznajemo da je u slivu Bosne, uzvodno od mjesta pronalaženja tijela, prijavljen samo nestanak jedne osobe ženskog spola, i to prije dva mjeseca na području Visokog. Da li se radi o toj nestaloj ili nekoj drugoj osobi, utvrdiće se identifikacijom i obdukcijom.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno