Zenica

FOTO: Promocija knjige u Gradišću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Promocija knjige u Gradišću – Sinoć, subota  30.11.2019., je u Bosanskoj kući u Gradišću „Udruženje boraca Gradišće“ u saradnji sa Klubom paraolimpijskskih sportova „Baton“ Zenica održalo promociju knjige pod nazivom ‘Vaše misli su vaše molitve’.

Autorica Rašida Muhić sa velikim oduševljenjem u višesatnom druženju predstavila je svoju knjigu koja ima prvenstveni cilj podstreka i motivacije činjenja dobra i stvaranja vlasitog pozitivnog ambijenta življenja. Autorica iznosi vlastiti metod kako da u svakoj situaciji proizvedemo pozitivan krajnjii ishod što u ovom poslijeratnom periodu je svima nužno potrebno. Obzirom da su promociju realizovala dva boračka udruženja koja okupljaju stradalnike rata, tim prije je ova promocija postigla zacrtani cilj. Osim autorice, o knjizi je govorio i promotor dr.sc. Amir Ismić koji je direktni stradalnik rata i 100% ratni vojni invalid. Predstavio je knjigu kroz prizmu vjerskog aspekta, Kur’ana i sunneta i istaknuo koliko je dobrota svima nama potrebna u ovom poslijeratnom periodu, što ova knjiga primarno ističe. Udruženje „Baton“ iza sebe ima realizovanih preko 70 tribina, a želja nam je da ovaj se ovaj, tzv  izlazak na teren smatra novim aspektom pristupa i rada sa stradalnicima rata.

PRESS KPS Baton

Amila Ismić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno