Kultura Zenica

FOTO: Promocija knjige “Gračanica između Vranduka i Bilinog polja” u džematu Ričice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje „Baton“ Zenica u Džematu Ričice realizovalo četvrtu po redu promociju knjige pod nazivom:

„GRAČANICA IZMEĐU VRANDUKA I BILINOG POLJA“ autora Asima Kadrića

U nedjelju 05. marta 2023. godine Udruženje „Baton“ Zenica u saradnji sa Džematom “Šehidi” Ričice Zenica, realizovalo je četvrtu po redu promociju knjige pod nazivom „Gračanica između Vranduka i Bilinog polja“ autora Asima Kadrića iz Zenice.

Poslije Donje Gračanice, knjiga je promovirana u Džematu Zapoda Gradišće, Džematu Gornja Zenica, i sada Džematu Ričice, dok je naredna promocija knjige planirana u Džematu Briznik Zenica.

Važno je istaći da ove promocije imaju za cilj da širem čitalačkom auditoriju praktično prezentiramo metodologiju nastanka jedne monografije naselja, sa svim segmentima koja ta urbana sredina sadrži, a u samom startu smo dobili bezrezervnu podršku Medžlisa Islamske zajednice Zenica, odnosno glavnog imama mr. sc. Jakuba ef. Salkice, na čemu im se najiskrenije zahvaljujemo.

Kao što smo već istakli, za sedam dana, tačnije u subotu 11. marta 2023. godine, planirana je promocija knjige „Gračanica između Vranduka i Bilinog polja” u Džematu Briznik Zenica nakon jacije namaza.

Predsjednik udruženja „Baton“ Zenica Dr. sc. Amir Ismić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno