Rekreacija

FOTO: pročitajte rezultate i ciljna vremena i konačni raspored svih takmičarki i takmičara “Prvog zeničkog noćnog cenera”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: pročitajte rezultate i ciljna vremena i konačni raspored svih takmičarki i takmičara “Prvog zeničkog noćnog cenera” – Dragi trkači rekreativci, profesionalci i svi ostali koji ste sinoć učestvovali na Zeničkom Noćnom Ceneru | Arcelor Mittal, prezentujemo vam preliminarne rezultate sa jučerašnje utrke.

Fotosi preuzeti od Haris Badžić / FB / Zenica trči

Takođe vas molimo da nam se za eventualne sugestije, primjedbe, žalbe i pohvale javite na email [email protected] i rado ćemo iste uvrstiti u razmatranje kako bi poboljšali našu utrku, razvoj rekreativnog trčanja i omogućili svima vama bolje trčanje u narednom periodu.

Ovim putem se zahvaljujemo svim trkačima koji su dolaskom u Zenicu, na startnu liniju Zeničkog Noćnog Cenera | Arcelor Mittal, podržali utrku, podržali nas i postali jednim dijelom podrška u razvoju rekreativnog trčanja u Zenici a i šire.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno