Zenica

FOTO: Prijem za studente Politehničkog fakulteta koji su ostvarili sjajne rezultate na Građevinijadi u Budvi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Prijem za studente Politehničkog fakulteta koji su ostvarili sjajne rezultate na Građevinijadi u Budvi – Danas je u prostorijama Politehničkog fakulteta Univerziteta u Zenici (UNZE) upriličen prijem za studente ovog fakulteta koji su na Građevnijadi održanoj u Budvi od 30.04. do 04.05.2019. godine ostvarili sjajne rezultate.

Studente je ugostio dekan Politehničkog fakulteta prof.dr.sc. Sabahudin Jašarević koji se ovom prilikom zahvalio studentima na odličnoj promociji Univerziteta u Zenici, Politehničkog fakulteta i Odsjeka. Dekan je također istakao da je bilo lijepo primati odlične vijesti o postignutim rezultatima: osvojeno 1. mjesto iz Betonskih konstrukcija, 2. mjesto iz Organizacije i tehnologije građenja, 3. mjesto iz Metalnih konstrukcija, kao i osvojeno 1. mjesto u košarci za djevojke, 3. mjesto u odbojci za djevojke, 3. mjesto u šahu i 4. mjesto u odbojci za muškarce.

Foto: Derviša Zahirović/ UNZE

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno