Zenica

FOTO: Prijem za maturante srednjih škola

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Prijem za maturante srednjih škola- Danas je u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica održan tradicionalni prijem za maturante srednjih škola sa područja grada Zenice koji su sve razrede srednje škole završuli odličnim uspjehom.

Događaj je bio organizovan uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera koje su na snazi, a prisutnima je prigodan poklon uručio gradonačelnik grada Zenice Fuad Kasumović.

Stotinu konvertibilnih maraka i književno djelo „Gazi Husrefbeg“ autora Ćire Truhelke dobilo je 126 najboljih srednjoškolaca iz 11 škola s područja Grada Zenica.

„Vi ste ponos ovog Grada i svoje generacije. Najbolji ste i uvijek težite da budete najbolji. Čestitam vašim roditeljima i profesorima, jer i oni imaju velike zasluge za vaš uspjeh. Želim vam da se prilikom izbora fakulteta vodite svojim željama, ali i potrebama na tržištu rada. Moj savjet je da birate perspektivne fakultete koji će vam omogućiti da napredujete. Borite se u životu, vjerujem da će neko od vas biti jednom i na mom mjestu. Ali, uvijek imajte cilj i budite profesionalci. Radite ono za što se opredijelite i budite izvrsni u tom poslu, kao što ste bili izvrsni u vašem dosadašnjem školovanju. Samo na taj način ćete biti u prilici pomoći sebi, svom gradu i svojoj državi“, poručio je gradonačelnik Kasumović.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno