Ostali sportovi

FOTO priča sa turnira TK Open – Sedam medalja za KK „Internacional“ Zenica u Tuzli

FOTO priča sa turnira TK Open – Sedam medalja za KK „Internacional“ Zenica u Tuzli –  U Tuzli je 09.marta u organizaciji Kluba borilačkih sportova – “Tuzla Sinbra” održan jubilarni 20.TK OPEN u karateu za djecu, kadete i juniore. Na ovom takmičenju učešće je uzelo 59 klubova sa preko 600 takmičara iz BiH, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Turske. Karate klub „Internacional“ iz Zenice nastupio je sa pet takmičara.

Malobrojna ekipa ovog Kluba u jakoj konkurenciji osvojila je sedam medalje/dvije zlatne,tri srebrene i dvije bronzane/. Posebno su se istakli Karić Anis sa dvije zlatne i Semina Keleštura sa dvije srebrene medalje. Osvajači preostalih medalja su Edi Malkoč, srebrena medalja, dok su Tarik  i Imad Buljić postali nosioci bronzanih medalja. U narednom periodu u Klubu nastavljaju se pripreme za učešće takmičara na Državnom prvenstvu za seniore, Federalnom prvenstvo za djecu krajem marta, te učešće na međunarodnom turniru Ilidža 2019.

Čestitamo takmičarima i trenerima na ostvarenim rezultatima.

Uprava kluba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: